Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anunțul făcut de Maria Constantin, după ce fostul soț a acuzat-o că nu își vizitează fiul

Anunțul făcut de Maria Constantin, după ce fostul soț a acuzat-o că nu își vizitează fiul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Acuzată de fostul soț că nu își vizitează fiul, Maria Constantin merge mai departe și se concentrează pe cariera ei. Interpreta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face pe plan profesional.

Anunțul făcut de Maria Constantin i-a bucurat pe cei care îi iubesc muzica. Se pare că soția lui Marcel Toader pregătește proiecte importante, pentru anul acesta, despre care nu vrea să vorbească prea multe. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare.

„Bun găsit, prieteni! Mă adresez vouă, mulțumindu-vă pentru mesajele voastre și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o oferiți! Anul acesta, ne vom bucura împreună sufletul cu multe melodii și proiecte la care muncim eu și echipa mea! Vă îmbrățișez cu drag”, a scris aceasta pe contul de socializare.

Fostul soț al Mariei Constantin și actuala lui soție au vorbit în direct la TV despre relația interpretei cu Codruț, băiatul ei. Dacă în urmă cu doar câteva zile aceasta declara că are o relație bună cu acesta, se pare că Ciprian, fostul soț, este de altă părere.

„Situaţia e mult mai complicată. Maria nu are o relaţie bună cu mine, dar cu copilul ar fi trebuit. Nu l-a sunat de două luni de zile. A venit să îl vadă înainte de sărbători. Chiar acum câteva zile a sunat-o copilul şi nu i-a răsuns. Eu sunt cu inima foarte deschisă şi spun lucrurile aşa cum sunt. Ultima dată a fost sunat Codruţ de ea când a intrat în emisiunea lui Mihai Morar. Îl sunase din culisele emisiunii, înainte să intre. (…) Noi nu avem nimic de împărţit. Niciodată nu i-am interzis. Eu i-l duceam în oraş, să îl vadă. O mamă adevărată n-ar face asta”, a declarat Ciprian la Antena Stars.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani