Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un nou magazin de optică medicală se deschide la Uvertura Mall Botoșani

Un nou magazin de optică medicală se deschide la Uvertura Mall Botoșani

Categorie : Local

Rețeaua de optici medicale EcoOptic se completează cu al treilea centru de optică în Botoşani, noua locaţie fiind situată la etajul 2 al UVERTURA MALL, începând cu data de 19 octombrie 2015. Opti Boutique vine cu oferte inedite de inaugurare iar cei interesați, timp de o lună, vor beneficia de: rame gratuite pentru pensionari, consultație gratuită, 50% reducere la ramele semnalizate în optica și 20 % reducere la orice comandă de ochelari.

Opti Boutique este parte a grupului Eco Design/EcoOptic, ce activează pe piaţa din domeniul opticii medicale, în sectorul de distribuţie a produselor şi serviciilor destinate îngrijirii vederii, monturi optice, ochelari de soare, accesorii, echipamente pentru investigaţii optometrice şi aparatură de optică, din anul 2007.

„Este un moment important pentru noi şi suntem bucuroşi că am reuşit să deschidem magazinul de optică medicală cu numărul 3 în Botoşani, respectiv optică medicală cu numărul 6, din reţeaua EcoOptic a judeţelor Suceava şi Botoşani. Este important să fim prezenţi cât mai aproape de clienţii noştri, iar prin deschiderea locaţiei noi din Botoşani, situată în UVERTURA MALL. Ne dorim să oferim clienţilor un centru de optică medicală amplasat în zona ultracentrală, foarte accesibil din orice parte a oraşului, cu produse de calitate, aliniate la cele mai înalte standarde confirmate de brandurile şi serviciile pe care le oferim. Cu o structură specializată şi flexibilă, capabilă să identifice rapid cerinţele în continuă schimbare ale fiecărui segment al pieţei de optică, ne vom întări prezenţa pe piaţa locală şi ne vom dezvolta afacerea în vederea satisfacerii mai bune a aşteptărilor clienţilor din domeniul opticii medicale. Gradul de profesionalism al celor implicaţi în acest proiect, precum şi numărul tot mai mare de clienţi au dus la dezvoltarea ideii de extindere”, a declarat d-na Ruxandra Mihalachi, Director General Eco Design.

Noul magazin OPTIBOUTIQUE va aduce clienţilor săi conceptul şi va fi gazda unor branduri celebre precum: Armani, Hugo Boss, Guess, Polaroid, Pierre Cardin, Max Mara, Max & Co, Cacharel, Valentino, Moschino, Missoni, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Carrera,  Jean Paul Gaultier, precum şi o gamă variată de rame pentru copii cum ar fi: Hello Kitty,Titeuf, Miraflex.

EcoOptic dețin colaborări excelente cu cei mai mari producători din lume ai lentilelor pentru ochelarii de vedere, precum: Zeiss, Hoya, Essilor și vă aşteptă cu o colecţie de ochelari de soare, cu lentile de contact, cu promoţii atractive pentru ochelarii bifocali şi progresivi, cu promoţii la lentilele cu protecţie PC, precum şi consultaţii gratuite - determinări de dioptrii, medic specialist şi consiliere de specialitate!

„Am pornit pe un drum al calității și al eleganței. Vă vrem parteneri de drum pe toți dintre dumneavoastră care apreciați aceste două valori, indiferent de venit sau poziție socială!”

Daca ați sesizat vreodată un mic deranj al vederii, nu ezitați să contactați optica medicală din Uvertura Mall. Pentru a vă putea convinge de calitatea serviciilor oferite, vă așteptăm la OPTI BOUTIQUE!

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani