Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr din Botoșani rănit într-un accident. Maşina a mers 40 de metri într-un şanţ, apoi s-a răsturnat

Tânăr din Botoșani rănit într-un accident. Maşina a mers 40 de metri într-un şanţ, apoi s-a răsturnat

Categorie : Local

Trei persoane s-au ales cu răni ușoare, după ce au fost victimele unui accident rutier produs vineri, în jurul orei 12.20, pe raza orașului Miișăuți.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, accidentul s-a petrecut în jurul prânzului. Ioan L., în vârstă de 65 de ani, din municipiul Suceava, se afla la volanul unui autoturism VW Vento, iar în maşina sa se mai aflau patru pasageri, Marin G., de 61 de ani, din Rădăuţi, Valentin P., de 45 de ani, din Putna, Iulian B., de 20 de ani, din Botoşani, şi o persoană care nu a fost identificată, fiind plecată de la locul accidentului în momentul în care a ajuns poliţia.

Din cercetări a reieşit că autoturismul VW Vento circula dinspre Rădăuţi spre Suceava, iar pe raza oraşului Milişăuţi, din cauza neatenţiei, conducătorul auto nu a observat un autoturism care circula în faţa sa şi care încetinise pentru a vira la stânga. Pentru a evita coliziunea cu maşina din faţă, Ioan L. a tras stânga de volan, însă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, rulând aproximativ 40 de metri prin şanţ, după care s-a răsturnat pe cupolă.

Cu excepţia pasagerului dispărut de la faţa locului când au ajuns poliţiştii, toţi ceilalţi trei pasageri au suferit leziuni, însă unul a refuzat să fie transportat la spital. Ceilalţi doi au fost diagnosticaţi cu contuzie coloană cervicală şi plagă antebraţ drept.

Poliţiştii bănuiesc că toţi cei patru pasageri au fost luaţi la ocazie de şoferul care se pare că făcea curse pirat Suceava-Rădăuţi şi retur.

Cercetările vor fi continuate de lucrători ai formaţiunii poliţiei rutiere, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. Sursa: monitoruldesuceava.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani