Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ecaterina Andronescu vrea Congres cât mai repede

Ecaterina Andronescu vrea Congres cât mai repede

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Ecaterina Andronescu, unul dintre vicepreședinţii PSD, a declarat, vineri, că este necesară organizarea unui congres al partidului cât mai repede posibil pentru alegerea unui președinte, scrie Agerpres.

„Nu cred că PSD se află într-o situație în care toată lumea ne vede în dezmembrare sau în dezagregare. Departe de a fi în această situație. Cred că preocuparea noastră și puterea PSD stă în organizațiile județene, (...) organizații puternice și care ne pun în situația să clarificăm cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce privește asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp. Cred că este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putință, ca prin votul colegilor să fie un președinte legitimat de vot și în spatele căruia să ne așezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem", a declarat Andronescu.

În același timp, crede că PSD este un partid „suficient de consolidat și de bine așezat și din punct de vedere al resurselor umane de care dispunem în așa fel încât să putem merge mai departe cu guvernarea și să susținem guvernul în proiectele foarte importante".

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani