Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tânăr din Botoșani ajuns la spital după ce a fost împușcat în umăr

Tânăr din Botoșani ajuns la spital după ce a fost împușcat în umăr

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un tânăr de 25 de ani din județul Botoșani a fost rănit în seara zilei de joi, 30 ianuarie 2020, în timpul unei partide de vânătoare.

El se afla pe un teren la marginea localității Oneaga din comuna Cristești, iar la un moment dat a fost împușcat în zona omoplatului de persoane necunoscute. Cel mai probabil cel care a tras se afla la vânătoare în perimetrul respectiv, iar tânărul a avut nenorocul să se afle în vecinătate.

Victima este conștientă. Ea a fost luată de o ambulanță SMURD de terapie invensivă mobilă și transportată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

„Din verificările efectuate până în acest moment, s-a stabilit faptul că acesta, in timp ce se afla pe un teren limitrof unei zone împădurite din localitatea Oneaga, comuna Curtești, împreună cu un prieten, a auzit un zgomot specific unei arme de foc și a simțit durere în zona umărului. Ulterior, s-a deplasat la domiciliul său, unde a realizat că are o alică in umăr, motiv pentru care a apelat 112.”, spun polițiștii.

In cauză se efectuează cercetări de către polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Botoșani, pentru stabilirea tuturor imprejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul acestora sa se dispună măsuri. Sursa: botosaninews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani