Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Succes pentru piscina semi-olimpică din Dorohoi. Vezi câte persoane au fost în prima săptămână de la inaugurare!

Succes pentru piscina semi-olimpică din Dorohoi. Vezi câte persoane au fost în prima săptămână de la inaugurare!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Distracția continuă în toiul verii la Dorohoi și iată că piscina semi-olimpică din complexul public, construit pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în vecinătatea Sălii Polivalente, este un real succes.

Zeci de dorohoieni și persoane din împrejurimile municipiului au venit zilnic să se distreze și să se răcorească la piscina din Dorohoi.

După numai o săptămână, administrația locală a vândut aproximativ 1300 de bilete (n.r. atât copii între 6 și 12 ani cât și persoane de peste 12 ani) și a înregistrat aproximativ 500 de copii sub vârsta de 6 ani care au intrat gratuit. În concluzie, după o statistică minimală, piscina semi-olimpică din Dorohoi s-a bucurat de aproximativ 1800 de persoane dornice de relaxare, distracție sau bălăceală.

„Sunt mulțumit pentru faptul că piscina se bucură de interes și e un lucru dorit de dorohoieni și chiar nu sunt eu cel în măsură să o spun, dar din ceea ce m-am interesat, administratorii piscinei mi-au spus că au avut multe aprecieri.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani