Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tulburător! La doar 8 ani agresată de un bărbat de 59 de ani. Mama bănuită de complicitate!

Tulburător! La doar 8 ani agresată de un bărbat de 59 de ani. Mama bănuită de complicitate!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Caz revoltător petrecut într-o comună din județul Botoșani după ce o copilă de numai 8 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost abuzată de un bărbat în vârstă de 59 de ani.

Fetița provine dintr-o familie cu venituri modeste, care mai are șase copii. Trăind mai mult din mila consătenilor, fetița a mers în data de 8 august 2015 la o mătușă, iar de la aceasta a plecat la o altă femeie din sat pe care să o ajute la treburile gospodărești pentru o bucată de pâine.

În drum spre casa femeii, copila s-a întâlnit cu Ioan H., de 59 de ani, în mintea căruia încolțiseră gânduri bolnave de cum a văzut fata. Sub pretextul că vrea să îi dea ceva, a invitat-o în casă, iar când s-a văzut singur cu minora a încuiat ușa și a abuzat-o. După acestea, copila a fugit într-un suflet acasă și i-a povestit mamei ce i s-a întâmplat. Femeia a sunat imediat la 112, iar bărbatul de 59 de ani s-a trezit cu polițiștii la poartă, fiind ridicate mai multe probe.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Botoşani, care au dispus arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind acuzat de viol.

UPDATE: Ancheta derulată de oamenii legii în acest caz din Coșula scoate la iveală noi detalii. Joi dimineaţa, poliţiştii au reţinut-o pentru 24 de ore pe mama copilei şi pe o mătuşă a minorei, existând suspiciunea că abuzul asupra copilei ar fi avut loc cu acordul celor două femei.

În cursul zilei de astăzi ele vor fi prezentate în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. între timp, patru fraţi ai copilei de 8 ani au ajuns în grija celor de la DGASPC Botoşani.

„În ziua de 11 august 2015, Judecătoria Botoșani a admis cererea Parchetului și a dispus arestarea preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă agravantă. Ulterior s-a dispus extinderea cercetărilor față de mama minorei și o consăteancă pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la viol în fomă continuată întrucât din formele administrate reise că fapta s-a comis în mod repetat cu știrea acestor două persoane care au fost reținute în cursul zilei de miercuri urmând a se pune în discuție în cursul zilei de astăzi eventualitatea unei propuneri de arestare preventivă”, a declarat pentru stiri.botosani, procurorul Nicoleta Arpinte, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

SURSA: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani