Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șocant! Două femei găsite moarte în casă

Șocant! Două femei găsite moarte în casă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Două femei au fost găsite decedate în locuinţe, zilele acestea, în două localităţi diferite, ambele cazuri având un element comun – consumul de alcool.

În vârstă de 60 de ani, Rodica M., din Orăşeni Deal (com. Curteşti), a fost găsită decedată în casă, duminică seara, de către fiul ei, cu care locuia împreună. Acesta a sunat imediat la 112 solicitând intervenţia ambulanţei, însă a fost prea târziu.

La locul tragediei au ajuns poliţiştii, care au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. „La o primă examinare a trupului neînsufleţit, nu au fost descoperite urme de violenţă, neexistând indicii privind comiterea vreunei infracţiuni”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Ieri însă a urmat un caz aproape identidic, de data aceasta la Hăneşti. În vârstă de 68 de ani, Eugenia B. a fost găsită şi ea decedată în locuinţă, de o vecină. Femeia locuia singură şi, din câte au povestit apropiaţii, suferea de unele afecţiuni cardiace cu care figura în evidenţe la medicul de familie, dar nu urma niciun tratament.

Cazul a fost preluat de poliţiştii din comună, care au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Sursa: monitorulbt.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani