Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Seminar ISU pentru informarea agenților economici privind legislația în domeniul PSI

Seminar ISU pentru informarea agenților economici privind legislația în domeniul PSI

Categorie : Local

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, organizează la sediul din Strada Dragoș Vodă nr. 13, în data de 27.11.2015 ora 11,00 un seminar de informare a agențiilor economici ce desfășoară activitați in domeniul industriei textile și de confecții, industriei de pielărie și marochinărie.

Seminarul, organizat în colaborare cu Inspectoratul de Stat pentru Situații de Urgență și cu S.C. Proiect Botoșani, are ca scop informarea agenților economici în ceea ce privește legislația in domeniul PSI, inclusiv ultimele modificări.

„Considerăm că informarea, cunoașterea și analiza riscurilor care pot apărea în activitățile din domeniul industriei textile și de confecții, industriei de pielărie și marochinărie și, evident, respectarea întocmai a legislației în domeniu, pot preveni evenimente regretabile, cu repercursiuni materiale și penale împotriva administratorilor firmelor respective. Cu atât mai mult considerăm că agentii economici trebuie să fie bine informați cu cât, în urma celor întâmplate, ISU va efectua controale severe în scopul respectării legislației in vigoare", transmit organizatorii seminarului.

Pentru informatii, persoană de contact: D-nul Bogdan CONSTANTINESCU tel: 0742.805.712 sau 0331/711039, 0331/711038 sau, e-mail: [email protected] / [email protected] fax: 0231/517532.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani