Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prefectul Costică Macaleţi: „Dialogul social este mai viu ca niciodată”

Prefectul Costică Macaleţi: „Dialogul social este mai viu ca niciodată”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Prefectul Costică Macaleţi a invitat sindicaliştii Cartelului Alfa, participanţi la pichetarea ce a avut loc astăzi, pentru a dialoga deschis şi transparent. Chiar dacă reprezentanţii sindicaliştilor au refuzat să participe la o discuţie directă cu reprezentantul guvernului în teritoriu, prefectul îi asigură că mesajul botoşănenan va fi transmis la Bucureşti.

Uniunea sindicală a depus la Prefectură o scrisoare semnată de preşedintele Marius-Leonardo Oroşanu, care prezintă succint solicitările privind legea dialogului social, majorarea salariului minim pe economie, combaterea evaziunii fiscale, servicii publice de calitate şi protecţie socială. Documentul va fi trimis către Ministerul Administraţiei şi Internelor, dar şi ministrului delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop.

„Îmi pare rău că delegaţia de la Cartel Alfa nu a urcat să discutăm. Doream să arăt că din punctul meu de vedere dialogul social este mai viu ca niciodată. Că Guvernul Ponta are o deschidere foarte mare către dialog şi negociere, iar până acum, aşa cum şi domniile lor ştiu, s-au făcut paşi importanţi între partenerii sociali.”, este declaraţia prefectului Costică Macaleţi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani