Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O nouă tragedie. Un om de afaceri din Dorohoi a murit într-un accident cumplit la Dealu Mare

O nouă tragedie. Un om de afaceri din Dorohoi a murit într-un accident cumplit la Dealu Mare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un om de afaceri din Dorohoi și-a pierdut viața într-un accident produs în noaptea dinspre duminică, 12 mai, spre luni, 13 mai 2013, în jurul orei 23:30, în localitatea Dealu Mare.

La ora 23:45 a fost sesizat prin serviciul de urgență 112, producerea unui accident soldat cu victime în localitatea Dealu Mare. La fața locului a fost solicitată intervenția ambulanței și a poliției.

Petru Paul B. în vârstă de 47 de ani, conducea autoturismul Fiat, pe drumul național DN29B dinspre Botoșani spre Dorohoi. În localitatea Dealu Mare, din cauza vitezei, acesta a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens pe acostament și a mers pe acostament aproximativ 200 de metri. Ulterior, acesta a reușit să revină pe partea carosabilă, pe sensul său de mers, însă a părăsit din nou partea carosabilă și a intrat în coliziune cu mai mulți copaci, oprindu-se în grădina unei familii.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, acesta fiind transportat și depus la morga Spitalului Municipal Dorohoi.

„Am fost sesizați prin serviciul de urgență 112, la ora 23:45, cu privire la producerea unui accident soldat cu victime în localitatea Dealu Mare. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi care a constatat că în urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. Facem cercetări pentru ucidere din culpă, conform articolului 178 din Codul Penal, iar în funcție de rezultatul cercetării de la fața locului și concluziile medicului legist vom da soluție procedurală în dosar.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani