Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mașină în făcări într-o parcare din Dorohoi – VIDEO | FOTO

Mașină în făcări într-o parcare din Dorohoi – VIDEO | FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi miercuri, 22 noiembrie 2017, în jurul orei 20:35, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat într-o parcare din Dorohoi.

La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. Pompierii au intervenit prompt pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la un autoturism Volkswagen Golf, staționat în parcarea dintre Bulevardul Victoriei și Aleea Dumbrava. La sosirea gărzii de intervenție incendiul se manifesta violent la partea din față a autoturismului, cu posibilitate de propagare la întregul autoturism.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la un autoturism marca Golf 4, în partea din față, cu posibilitate de propagare la întreg autoturismul. S-a procedat la stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse în urma acestuia.”, a declarat pentru Dorohoi News, Marius Purice, șef gardă intervenție, Detașamentul de Pompieri Dorohoi. 

La fața locului a ajuns și un echipaj al SVSU Dorohoi și unul de poliție care a preluat cercetările. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire. Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani