Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incendiu violent la o casă din Dorohoi. Intervenția promptă a pompierilor a limitat pagubele - FOTO

Incendiu violent la o casă din Dorohoi. Intervenția promptă a pompierilor a limitat pagubele - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi miercuri, 22 noiembrie 2017, în jurul orei 20:00, pentru a interveni pe strada 1 Decembrie din Dorohoi.

La locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă, iar la sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la un perete exterior al casei. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia.

„La sosirea gărzii de intervenție, focul se manifesta cu violență la un perete lateral al casei, care era izolat termic, cu posibilitate de propagare violentă la acoperiș și la întregul ansamblu de locuințe. S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului în paralel cu verificarea casei pentru identificarea posibilelor victime.”, a declarat pentru Dorohoi News, Sorin Tureatcă, șef gardă intervenție, Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului s-a mai deplasat un echipaj de poliție, reprezentanți ai DelGaz care au oprit energia electrică și alimentarea cu gaz până la lichidarea incendiului și un echipaj din cadrul SVSU Dorohoi. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani