Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
IPJ Botoșani: Informare cu privire la concursul pentru ocuparea unor posturi de agenţi de poliţie

IPJ Botoșani: Informare cu privire la concursul pentru ocuparea unor posturi de agenţi de poliţie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Dacă vrei să devii agent de ordine publică, începând cu 1 aprilie a.c., s-a data startul angajărilor din sursă externă (1.853 de locuri la nivel naţional), în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.

Până în prezent, pentru cele 50 de posturi scoase la concurs, în structurile de poliţie rurală ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, au depus cereri de înscriere peste 180 de persoane.

Precizăm că numărul opţiunilor pentru fiecare dintre posturile de agenţi scoase la concurs va fi afişat zilnic la sediul Inspectoratului.  

Informaţiile privind metodologia de înscriere şi desfăşurare a concursului se regăsesc pe paginile web ale Poliţiei Române şi respectiv I.P.J. Botoşani.

ATENŢIE!!! La I.P.J. Botoşani, intervalul orar pentru primirea cererilor de înscriere ale candidaţilor este 09 – 14.00, zilnic, până la data de 08 aprilie, inclusiv.

Reamintim, de asemenea, că ulterior, până la data de 15 aprilie a.c., candidaţii înscrişi trebuie să îşi completeze dosarele, în conţinutul prevăzut de metodologia publicată.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani