Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Intervenție de salvare spectaculoasă la Dorohoi. Copil de trei ani blocat în apartament - FOTO

Intervenție de salvare spectaculoasă la Dorohoi. Copil de trei ani blocat în apartament - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați prin serviciu de urgență 112 miercuri, 12 august 2015, în jurul orei 20:45 pentru a interveni la deblocarea unei persoane dintr-un apartament situat pe Aleea Victoriei din Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă cu cinci subofițeri, care au constatat faptul că este vorba de un copil de trei ani care a rămas blocat într-un apartament situat la etajul patru al blocului D20.

Pompierii au intervenit spectaculos, aceștia urcând pe terasa blocului, iar cu ajutorul scării de fereastră și ancorat de frânghii, un pompier a coborât până la nivelul geamului apartamentului și a intrat în casă, misiunea încheindu-se cu succes.

„S-a intervenit pentru deblocarea unei persoane dintr-un apartament proprietate personală, situat la etajul patru al blocului D20 de pe Aleea Victoriei. Am urcat pe terasa blocului și s-a coborât cu scara de fereastră și ancorați de frânghii. Intervenția s-a încheiat cu succes, deblocând persoana.”, a declarat, la fața locului, în exclusivitate pentru Dorohoi News, Marius Purice, șef gardă intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani