Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Fostul președinte CJ Botoșani din nou în fața procurorilor DNA

Fostul președinte CJ Botoșani din nou în fața procurorilor DNA

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a ajuns din nou la sediul DNA Suceava, la invitaţia procurorilor anticorupţie.

Însoţit de o armată de avocaţi, acesta nu a făcut niciun fel de declaraţii. Potrivit unor surse apropiate anchetei, procurorii urmează să-i aducă la cunoştinţă schimbarea calităţii procesuale din suspect în inculpat, anchetatorii urmând să dispună începerea urmării penale pentru trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu.

Dupa aproximativ 40 de minute, fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a parasit sediul Serviciului Teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie.

Calitatea lui Florin Turcanu a ramas in continuare cea de suspect, in dosarul de la Consiliul Judetean. Fostul lider PNL Botosani va mai fi chemat la audieri si zilele urmatoare, fiind multe aspecte ce trebuie verificate de anchetatori. Din cate se pare ar fi fost descoperite de procurori inadvertente in documentele ridicate de la Consiliul Judetean. In fata procurorilor, fostul presedinte CJ Botosani a tacut, iar daca la ultima vizita facuta la DNA a oferit declaratii jurnalistilor, acum s-a rezumat sa spuna doar ca nu mai este persoana publica.

„Va rog din suflet, sunt o persoana fara sa mai am treaba cu publicul. Cred eu ca e normal, ca e dreptul meu sa... Intrebati organele statului...va rog eu", a spus Florin Turcanu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani