Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Autoturism „antifonat” cu ţigări de contrabandă, descoperit de polițiștii de frontieră

Autoturism „antifonat” cu ţigări de contrabandă, descoperit de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 7.700 ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse în portierele, aripile şi bordul unui autoturism condus de un cetăţean român.

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, în ziua de 15 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, cetăţeanul român Ivan C., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în Lituania.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea de 7.700 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse în portierele, aripile şi bordul autoturismului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 2.134 lei şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare totală de 8.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani