Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pistol cu aer comprimat descoperit în bagajul unui participant la trafic

Pistol cu aer comprimat descoperit în bagajul unui participant la trafic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră cu inspectorii vamali au descoperit în bagajul personal al unui bărbat cu dublă cetăţenie un pistol cu aer comprimat şi mai multe accesorii pentru acesta.

S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, În data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16.30,  pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Mihail O., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 27 ani, pasager într-un  autocar, cursă ocazională pe ruta R. Moldova - Grecia.

În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a descoperit în bagajul personal al lui Mihail O., ascunse şi nedeclarate, un pistol cu aer comprimat marca Gletcher JRH941 calibru 4,5 mm, şi accesorii pentru acesta (un încărcător, un dispozitiv din plastic pentru încărcare rapidă etc.)

Despre cele descoperite Mihail O. a declarat că arma îi aparţine, a cumpărat-o în cursul anului 2015 din Rusia contra sumei de 4.600 de ruble şi vroia să o folosească în scop recreativ.

Pistolul în valoare de 450 de lei şi accesoriile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani