Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Clubul Sakura - un drum inițiatic

Clubul Sakura - un drum inițiatic

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

In data 9 martie, de la ora 18.00, călătoria către tainele spiritualității japoneze va continua la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” - Botoșani cu un nou moment.

În a 3-a întâlnire a Clubului Sakura vom încerca să înțelegem câte ceva din înțelepciunea oamenilor de rând din această țară fabuloasă, lecturând proverbe și ziceri populare nipone, căutând adevăruri și similitudini cu înțelepciunea autohtonă. Desigur, vom citi și haiku-ri, pentru a ne lăsa pătrunși de sensibilitatea acestui popor de artiști, apoi vom încerca să încropim propriile noastre țesături de sentimente în terține condensate. În viitor ne propunem să descoperim și concepte mai profunde din mitologia și filozofia acestei culturi, pentru a înțelege mai bine ce este în noi universal uman și important.

Vă invităm și pe dumneavoastră să luați parte la acest drum inițiatic, pentru că acum este posibil s-o faceți aici, în orașul nostru. Nu trebuie decât să vă oferiți răgazul de două ore vinerea, din două în două săptămâni și să doriți să vă deschideți mintea și sufletul către frumos și emoție artistică. Domnul profesor Cezar Ciobîcă și Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” - Botoșani vă vor fi călăuze umile pe acest drum. Restul depinde doar de voința dumneavoastră.

Întrucât numărul de locuri nu este nelimitat vă rugăm să anunțați telefonic prezența dv. la club, la numărul 072.8177.100 (persoană de contact: Iulian Moldovanu), sau direct la sediul Bibliotecii Județene.

Fiți bine-veniți!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani