Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Case afectate de incendii! Intervenții ale pompierilor la Cristinești și Hilișeu

Case afectate de incendii! Intervenții ale pompierilor la Cristinești și Hilișeu

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi vineri, 2 martie 2018, în jurul orei 16:50 și sâmbătă, 3 martie 2018, în jurul orei 10:00, printr apeluri la numărul unic de urgență 112, pentru a interveni în localitatea Cristinești, comuna Cristinești, respectiv Hilișeu-Crișan, comuna Hilișeu-Horia.

La ambele incendiii s-au deplasat câte o autospecială cu apă şi spumă, iar la sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la coșul de fum al unei case, arzând funinginea din interiorul acestuia și 1 mp din tavanul de scândură din jurul acestuia. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat, incendiul fiind stins în limitele găsite de militari.

„La incendiul de la Cristinești s-a deplasat un echipaj cu șase subofițeri, iar la cel de la Hilișeu s-a deplasat un echipaj cu cinci subofițeri și un ofițer care au acționat prompt pentru limitarea și lichidarea focarului. Cauzele izbucnirii incendiilor este coșul de fum necurățat de funingine.”, a declarat pentru Dorohoi News, plt. adj. Laurențiu Grămescu, șef tură intervenție Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

Intervenția promptă a pompierilor a facut ca pagubele să fie limitate doar la degradarea coșurilor de fum, fiind salvate casele și bunurile din acestea. Cauza producerii incendiilor este coșul de fum necurățat de funingine.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani