Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anchetă la Botoșani! Învățătoarea care a provocat accidentul de la Stăuceni era băută!

Anchetă la Botoșani! Învățătoarea care a provocat accidentul de la Stăuceni era băută!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Învățătoarea în vârstă de 34 de ani, care a provocat, joi dimineață, un accident pe raza localității Victoria, din comuna Stăuceni, eveniment rutier în urma căruia o colegă ce se afla în mașină a fost rănită, va fi cercetată disciplinar și de către o comisie constituită la nivelul unității de învățământ.

Femeia este cadru didactic la Școala din satul Silișcani și joi se îndrepta către serviciu. Pe o porțiune de drum acoperită cu zăpadă aceasta a pierdut controlul asupra volanului, mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit într-un copac. Colega sa a fost scoasă din mașină de pompierii de la Descarcerare și a fost transportată la spital.

Polițiștii au testat-o pe șoferiță cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a fost transportată la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit dorohoinews.ro.

„Va demara și școala o anchetă. Să vedem în urma cercetărilor poliției ce grad de alcoolemie avea, după care se va constitui o comisie de cercetare disciplinară la nivelul școlii, potrivit procedurilor legale”, a declarat prof. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani