Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ALERTĂ la Botoșani! Amenințare cu bombă la sediul ANAF

ALERTĂ la Botoșani! Amenințare cu bombă la sediul ANAF

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Autoritățile din Botoșani au fost alertate în dimineața zilei de luni, 11 martie 2019, după ce o persoană a sunat la 112, anunțând existența unei bombe în sediul Administației Județene a Finanțelor Publice.

Personalul a fost evacuat, iar accesul în zonă este restricționat. O echipă de pirotehniști a SRI urmează să ajungă la fața locului.

O echipă de pirotehniști a Serviciului Român de Informații (SRI) de la Suceava a ajuns, luni dimineață, la Botoșani după alarma cu bombă de la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice.

Verificările au început în Trezorerie, acolo unde apelantul care a sunat la 112 a spus că a plasat explozibilul. Clădirea Finanțelor este înconjurată de mascați de la Jandarmerie, dar și de polițiști. Angajații de la Finanțe au fost evacuați, iar contribuabilii nu sunt lăsați să se apropie de imobil.

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Botoșani, în urma verificărilor efectuate de echipa de pirotehniști, amenințarea cu bombă la sediul ANAF Botoșani a fost infirmată.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani