Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident tragic! Un bărbat a murit, strivit de tractorul pe care-l conducea! Nepotul său a scăpat ca prin minune

Accident tragic! Un bărbat a murit, strivit de tractorul pe care-l conducea! Nepotul său a scăpat ca prin minune

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un cumplit accident a avut loc, vineri seara, la Tudora, un bărbat pierzându-şi viaţa după ce  fost strivit de tractorul pe care îl conducea şi cu care s-a răsturnat într-un pârâu.

Bărbatul, in varsta de 47 de ani, se deplasa pe drumul din localitate, în cabina tractorului cu acesta fiind şi un nepot în vârstă de 11 ani.

La un moment dat, în dreptul unui pod, şoferul a pierdut controlul volanului şi a căzut în pârău, de la circa şapte metri, pe cupolă. Ca prin minune, copilul a scăpat cu viaţă şi a reuşit să iasă din cabină, după ce a spart un geam. El a luat-o la fugă către casă, pentru a cere ajutorul familiei.

La scurt timp, la faţa locului au ajuns câţiva localnici, dar nu au putut face nimic pentru bărbatul rămas captiv între fiare, cabina fiind plină cu apă.

La faţa locului au ajuns trei echipaje de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Ambulanţa SMURD de Terapie Intensivă.

Dupa ce l-au scos pe barbat din apa, medicii au aflat de la localnici ca in tractor era si copilul, iar acesta este acasa, asa ca au plecat dupa el pentru a vedea in ce stare este. Dupa ce a fost vazut de medici copilul a fost transportat la Sectia de Pediatrie, avand multiple contuzii. Baiatul a povestit ca dupa ce vazut ca unchiul sau nu raspunde, a spart geamul de la usa si a iesit, luand-o la fuga spre casa.

Un localnic cu un buldoexcavator a ridicat tractorul, şoferul fiind preluat de cadrele medicale care nu au putut decât să constate decesul.

Mai mulţi cetăţeni au povestit că l-au văzut pe bărbatul care a murit trecând de mai multe ori cu tractorul pe drum, şi că ar fi condus cu viteză. Sursa: stiribotosani.ro

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani