Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
VEŞTI PROASTE pentru şoferi. Zeci de permise ridicate şi amenzi usturătoare în doar șapte zile

VEŞTI PROASTE pentru şoferi. Zeci de permise ridicate şi amenzi usturătoare în doar șapte zile

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţia Română acţionează pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe parcursul a 7 zile, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 359 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 34 de permise de conducere.

În perioada 14 – 20 august a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Poliţiei Române, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pentru neregulile depistate, au fost aplicate 359 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 215 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 44 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 6 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii autovehiculelor pe drumurile publice, fără dispozitiv sau accesorii de tip ,,mâini libere’’ şi 3 pentru conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

3 sancţiuni au fost aplicate pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 3 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, 5 pentru depăşire neregulamentară, 37 pentru abateri săvârşite de către pietoni, 4 pentru abateri săvârşite de către biciclişti şi 2 pentru abateri săvârşite de către căruţaşi.

De asemenea, poliţiştii au constatat 15 infracţiuni, din care 6 la regimul circulaţiei.
Totodată, în cadrul acţiunilor, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 34 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Poliţiştii continuă acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani