Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poliţişti acuzaţi că au păstrat pentru consum drogurile găsite la o percheziţie

Poliţişti acuzaţi că au păstrat pentru consum drogurile găsite la o percheziţie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Doi poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Satu Mare sunt cercetaţi sub control judiciar după ce au cerut câte 100 de euro de la două persoane, pe care le-au prins cu trei grame de haşiş, pentru a nu anunţa anchetatorii de la Crimă Organizată şi au păstrat drogurile pentru consum, informează Mediafax.

Cristian Ionuţ Doroş şi Florin Alexandru Ulici, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, sunt cercetaţi pentru luare de mită şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului.

Poliţiştii de la Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, coordonaţi de un procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Satu Mare, au făcut, miercuri, trei percheziţii la locuinţele a două persoane, din care una cu calitate de funcţionar public cu statut special, şi la o instituţie publică.

Potrivit anchetatorilor, Ionuţ Cristian Doroş şi Florin Alexandru Ulici au oprit în trafic o maşină în care se aflau două persoane. În autoturism, poliţiştii au descoperit trei grame de haşiş.
 
„Inculpaţii Doroş Ionuţ Cristian şi Ulici Florin Alexandru, poliţişti în cadrul secţiei 3-Poliţia Rurală Satu Mare, au pretins suma de 100 de euro pentru fiecare, în scopul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu consecutiv surprinderii în trafic a doi denunţători cu o cantitate de circa trei grame de haşiş, în sensul neîntocmirii procesului verbal de depistare şi a înştiinţării organelor de urmărire penală competente", se arată într-un comunicat DIICOT.

Anchetatorii susţin că poliţistul Ionuţ Cristian Doroş a luat cele trei grame de haşiş şi le-a pus în autoturismul personal.

În faţa procurorilor cei doi poliţişti au recunoscut faptele, fiind puşi sub control judiciar. Sursa: antena3.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani