Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Migrant depistat și reșinut de poliţiştii de frontieră la Oroftiana

Migrant depistat și reșinut de poliţiştii de frontieră la Oroftiana

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au depistat şi reţinut un bărbat, care intenţiona să intre ilegal în România, cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

În data de 01 aprilie a.c., în jurul orelor 00.05, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, acţionând în baza unei informaţii, a depistat pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana, o persoană de sex masculin, care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi conducerea persoanei la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor specifice efectuate şi a schimbului de date cu autorităţile de frontieră din Ucraina s-a stabilit că acesta este un cetăţean libian, care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat în România cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele tânărului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat.

Conform Acordurilor încheiate de România la finalizarea cercetărilor persoana în cauză a fost predată autorităţilor de frontieră ale statului vecin.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani