Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mașină de împrumut pentru un șofer fără permis. Unchi şi nepot cercetaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei

Mașină de împrumut pentru un șofer fără permis. Unchi şi nepot cercetaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetăţean moldovean care i-a încredințat nepotului său autoturismul pentru a-l conduce, deşi avea cunoştinţă despre faptul că tânărul nu deţine permis.

În Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova Roman B., în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Acesta era însoţit de unchiul său, cetăţeanul moldovean Ivan B., în vârstă de 57 de ani, proprietrul mijlocului de transport. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că tânărul nu deţine un permis de conducere valabil.

Cu privire la cele constatate Ivan B. a declarat că deşi avea cunoştinţă despre faptul că nepotul său nu deţine permis de conducere, i-a încredinţat autoturismul considerând că acest fapt nu ar constitui o problemă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere în cazul lui Roman B., încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere în cazul lui Ivan B.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani