Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cinci telefoane Apple iPhone 6S, ascunse în căptuşeala unui geamantan!

Cinci telefoane Apple iPhone 6S, ascunse în căptuşeala unui geamantan!

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse în căptuşeala unui geamantan, cinci telefoane mobile marca Apple iPhone 6S, pe care un cetăţean român încerca să le introducă ilegal în România.

S-a prezentat în ziua de 23 noiembrie 2015, în jurul orei 21.30 pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetăţeanul român Andrei C., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse în căptuşeala unui geamantan, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cinci telefoane mobile marca Apple iPhone 6S.  

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor, în valoare totală de 18.150 lei şi sancţionării contravenţionale a bărbatului cu amendă în valoare de 3.000 lei.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani