Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Peste 15.000 de participanți la Bucurie în Mișcare Botoșani, Timișoara, Baia Mare și Zalău- FOTO

Peste 15.000 de participanți la Bucurie în Mișcare Botoșani, Timișoara, Baia Mare și Zalău- FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Peste 15.000 de copii, părinţi şi bunici au participat, în acest sfârşit de săptămână (26-28 mai) la evenimentele marca Bucurie în Mişcare, organizate la Timișoara, în Parcul Rozelor; la Zalău, pe Platoul Prefecturii și în Parcul Municipal, la Baia Mare pe strada Câmpul Tineretului şi la Botoșani, pe Pietonalul Unirii.

Ne-am amintit împreună de Jocurile Copilăriei, au fost organizate spectacole de cântec şi dans, demonstraţii și competiții sportive din cele mai variate. Concursurile cu multe premii au adus zâmbetul pe faţa tuturor participanților.

Pe Pietonalul Unirii ne-am jucat, am alergat și am petrecut o zi de distracție.

La scena principală au avut loc demonstrații sportive oferite de Clubul AIKIDO Botoșani, iar tineri artiști din Botoșani ne-au oferit spectacol.

Pot afirma cu tărie că botoșănenii iubesc sportul și știu să fie fericiți atunci când îl practică. Pietonalul Unirii a fost plin de zâmbete de copii, de voie bună, iar pentru noi, ca organizatori, asta este tot ceea ce contează. (Cezara Mîndrescu, coordonator local Bucurie în mișcare Botoșani)

Campania Bucurie în Mișcare România a vizitat până acum 12 orașe și a adunat peste 30.000 de participanți de toate vârstele. În perioada 1-4 iunie ne găsiți la Cluj Napoca, Galați, Bacău și Piatra Neamț. Vă aşteptăm alături de noi!

Prima ediție Bucurie în Mișcare a fost organizată 2012. De atunci, evenimentul a căpătat amploare și am crescut de la an la an. Anul acesta am ajuns în 16 orașe din România. Peste tot am amenajat locuri și terenuri de joacă. I-am învățat pe cei mici despre Jocurile copilăriei din vremea părinților. Ne bucură dorința de joacă în aer liber a copiilor, dar și a adulților. Chiar dacă uneori a plouat sau a bătut vântul, oamenii și-au luat pelerine sau umbrele și au rămas alături de noi, plini de tonus și bună dispoziție. Sunt fericită să constat că Bucurie în Mișcare scoate lumea afară din case și aduce zâmbete pe fețele copiilor. (Paula Șipoș, coordonator național Bucurie în Mișcare România)

Prietenii noștri de la Pegas și Decathlon au asigurat bicicletele pentru probele de slow biking și suprafețele de joc.

Organizatorii au împărțit sute de dipome și surprize și au oferit brățări cu mesajul nostru, #iubescmiscarea, tuturor celor care au contribuit la provocarea 1 Milion de secunde de mișcare.

Imaginile cu participanții, dar și poveștile care s-au întâmplat în timpul evenimentelor le găsiți pe bucurieinmiscare.ro și pe pagina noastră de facebook.

O dată cu campania Bucurie în Mișcare 2017, am lansat și provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare”. Ne dorim, ca anul acesta să adunăm 1 Milion de secunde, împreună cu toți cei care iubesc mișcarea. Oricine dorește să contribuie la realizarea țintei finale trebuie să încarce un clip care implică mișcare, pe pagina www.bucurieinmiscare.ro!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani