Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O amplă acțiune de plantare de arbori a avut loc astăzi pe Dealul Polonic din Dorohoi - FOTO

O amplă acțiune de plantare de arbori a avut loc astăzi pe Dealul Polonic din Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Evenimente

Dealul Polonic din Dorohoi a fost împânzit astăzi de aproximativ 600 de dorohoieni care au ținut să participe la o amplă campanie de plantare de noi arbori.

Sâmbătă, 20 aprilie 2013, în jurul orei 09:00, s-au prezentat la această acțiune de plantare elevi din zece unități de învățământ din Dorohoi, angajați ai primăriei, societăți comerciale, instituții publice, partide politice, ONG-uri și simpli dorohoieni.

„Această acțiune de plantare este una binevenită pentru dorohoieni și pentru viitorul Dorohoiului. Acțiunea coordonată de primărie este bine organizată și se bucură de sprijinul unităților de învățământ și a Ocolului Silvic Dorohoi. Mulțumim tuturor pentru organizare și pentru că acest eveniment are continuitate. Ne bucurăm că am contribuit și noi la sloganul „România prinde rădăcini” și pot să spun că ceea ce faci pentru tine moare odată cu tine, ceea ce faci pentru alții rămâne veșnic.”, a declarat pentru Dorohoi News, Constantin Bursuc, viceprimarul municipiului Dorohoi.

În cadrul acțiunii de astăzi s-au plantat aproximativ 12.000 de puieți din diferite specii de foioase (salcâm paltin, stejar și plop alb), pe o suprafață de circa șase hectare.

La sfârșitul acțiunii de plantare, toți cei prezenți au fost serviți cu un pahar de apă și câteva sărmăluțe de post, pregătite special pentru acest eveniment. Sursa: dorohoinews.ro

[nggallery id=215]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Evenimente: Alte articole din Botosani