Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi la „Aventurile lui Chiţ”

Cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi la „Aventurile lui Chiţ”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Cultura

„Aventurile lui Chiţ”, duminică, 31 martie 2019, cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

În această duminică cei mici, însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi la Teatrul „Vasilache” pentru a viziona spectacolul „Aventurile lui Chiţ”.

Veţi urmări o poveste a unui şoricel „de teatru”. El ronţăie decorurile vechi depozitate în podul teatrului, decoruri şi recuzita de care toata lumea pare că a uitat. Mai puţin Chiţ, care, scotocind prin cutii de carton se întâlneşte cu o balerină, cu câţiva cântăreţi mexicani, cu doi instrumentişti şi chiar cu câteva fantome. Chiţ îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.

Regia, scenografia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Păpuşile sunt mânuite de actorii: Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Florin Iftode, Marius Rusu, Geanina Alecsoaie şi Andrei Iurescu.

Preţul uni bilet de intrare la spectacole este de 10 lei.

Rezervări doar la telefonul 0756.084.651
Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să achiziționați biletele până atunci.

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani

Vă așteptăm cu drag!
Până atunci… toate cele bune!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Cultura: Alte articole din Botosani