VIDEO | FOTO | Victorie de palmares obținută astăzi de FCM Dorohoi

VIDEO | FOTO | Victorie de palmares obținută astăzi de FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a jucat duminică 5 iunie ultimul meci din acest retur de campionat în compania echipei FC Păltiniș. Meciul s-a desfășurat pe terenul din Radauți Prut începând cu ora 11:00, rezultatul fiind ușor de anticipat, victorie pentru FCM Dorohoi cu scorul de 3-2 (1-1).

Dorohoienii au început această partidă cu un unsprezece format din jucători care până acum nu au făcut parte din prima echipă și care au avut șansa să arate ca merită să fie cuprinși în noua configurație a echipei.

Prima repriză meciul nu a strălucit în calitate, greșelile fiind la ordinea zilei. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 16, când în urma unei erori de marcaj al jucătorilor din Păltiniș, Dan Ciubotaru îl învinge pe portarul gazdelor, astfel FCM-ul luând conducerea pe tabela de marcaj. Dorohoieni mai puteau beneficia de o lovitura de la unsprezece metri când un jucator a fost pur și simplu secerat în careul advers, însă arbitrul a considerat că nu este cazul să acorde acest penalty. Acest avantaj  nu a durat decât până în minutul 37 când Florin Ieșanu a reușit să restabilească egalitatea, scor cu care s-a intrat și la pauză.

A doua repriză, jucătorii din Păltiniș au început jocul mai în forță astfel încât au reușit să preia conducerea în minutul 53 prin golul înscris de același Florin Ieșanu. Greșelile făcute de către jucătorii FCM-ului a făcut ca Victor Bordeanu să decidă introducerea în teren a artileriei grele pentru a reuși câștigarea acestui meci. Astfel el a trimis în teren pe Leonard Orășanu (Mara), Mihai Marian, Alexandru Voiniciuc și George Maxim. Introducerea în teren a greilor echipei FCM Dorohoi sa dovedit eficientă, ei punând în pericol de mai multe ori poarta adversă, marcând de doua ori prin George Maxim în minutul 72 si 74 aducând victoria dorohoienilor. Menționăm că Vespazian Colban nu a făcut deplasarea duminică la Radauți Prut, el ținând în permanența legatura prin telefon cu directorul tehnic al echipei Victor Bordeanu.

Cu această victorie FCM Dorohoi termină neînvinsă acest retur de campionat așteptând să-și cunoască în urmatoarele zile adversara din meciul de baraj în vederea promovării în divizia C.

Sursă: DorohoiNews.ro

[nggallery id=29]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.