VIDEO | Fosta glorie a fotbalului dorohoian, Gheorghe Liliac prezent la Dorohoi

VIDEO | Fosta glorie a fotbalului dorohoian, Gheorghe Liliac prezent la Dorohoi

Surpriza zile de joi 2 iunie a constat în prezența la Stadionul Municipal din Dorohoi, a fostului portar al echipei Cristalul Dorohoi, Gheorghe Liliac care se afla în județ în vizită la părinții săi. Reîntâlnirea cu foștii colegi de echipă a fost emoționantă, Liliac aducându-și cu drag aminte de acea periodă de glorie care la făcut celebru în fotbalul românesc.

Gheorhe Liliac „A debutat în Divizia A la 24 de ani”. El s-a născut pe data de 22.04.1959 la Dorohoi și a început fotbalul ca portar la Cristalul Dorohoi la vârsta de 15 ani. A jucat aici până în anul 1981, atunci când a făcut pasul către FC Botoșani (CS Botoșani pe atunci). Următorul pas către prima ligă a României a fost peste numai 2 ani, când echipa FC Bihor Oradea și la dorit în lot.

Liliac și o parte din foștii jucători ai echipei Cristalul Dorohoi vor juca un meci demonstrativ vineri începând cu ora 20:00 pe ternul sintetic din cadrul Bazei Sportive a Stadionului Municipal Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.