Victorie muncită a celor de la FCM Dorohoi împotriva liderului CS Știința Miroslava - FOTO

Victorie muncită a celor de la FCM Dorohoi împotriva liderului CS Știința Miroslava - FOTO

FCM Dorohoi a disputat, în fața a aproximativ 300 de suporteri, împotriva celor de la CS Știința Miroslava, meciul care a contat pentru cea de-a șaptea etapă din Liga a 3 a Seriei 1.

Vineri, 6 septembrie 2013, s-a disputat cea de-a șaptea etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a, etapă în care FCM Dorohoi a învins cu scorul de 2-1 în meciul disputat de la ora 15:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Meciul a început bine, ambele echipe tatonându-se în primele 5 minute ale partidei. Începând cu minutul 7, toată acțiunea s-a mutat în terenul celor de la CS Știința Miroslava, dorohoienii forțând deschiderea scorului. Prima mare ocazie a celor de la FCM Dorohoi a venit în minutul 10, când Robert Grumezescu a scăpat singur, dar a tras pe lângă poartă, apoi în minutul 13 prin Vrabie care a fost blocat în ultima clipă în fața porții și apoi în minutul 18, când Eduard Sandu a șutat de la aproximativ 17 metri puțin pe lângă bară. Oaspeții au replicat în minutele 22 și 30 însă fără succes. Orășanu a adus bucurie în tabăra dorohoiană în minutul 38 când a reușit să transforme perfect o lovitură liberă. FCM Dorohoi a reușit să controleze în totalitate meciul și și-a mărit avantajul în minutul 44 prin Grumezescu care a reușit o execuție perfectă la colțul lung. Scorul la pauză a fost 2-0.

Repriza secundă a început mult mai echilibrat după ce Știința Miroslava a intrat mai hotărâtă pe teren, forțând înscrierea unui gol. Totuși cea mai notabilă ocazie a venit tot din partea dorohoienilor în minutul 60, când Vrabie a șutat puternic de la aproximativ 35 de metri încercând să îl surprindă pe portarul oaspeților, mingea lovind puternic bara transversală. FCM Dorohoi a încercat să țină cât mai mult de minge pentru a-și păstra avantajul, însă Știința Miroslava a forțat și a avut o ocazie mare în minutul 78, Rohețchi, portarul dorohoienilor reușind să respingă spectaculos. Meciul nu s-a încheiat totuși și Știința Miroslava a reușit să înscrie prin Enache în minutul 90, după ce acesta a șutat puternic din 7 metri în urma unei respingeri. Meciul s-a  încheiat cu scorul de 2-1.

Pe lângă cei aproximativ 300 de spectatori dorohoieni și aproximativ 20 de suporteri ieșeni, FCM Dorohoi s-a mai bucurat și de susținerea din tribune a lui Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi și a lui Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, care au fost aclamați și aplaudați în momentul intrării pe stadion.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO completă de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.