Victorie la limită obținută de FC Botoșani

Victorie la limită obținută de FC Botoșani

FC Botoşani a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0, la pauză 0-0, formaţia Viitorul Constanţa. Singurul gol al partidei a fost înscris în min. 70 de Marius Matei, cu un şut de la 17 metri. La meciul de duminică, disputat pe Stadionul Municipal, a participat şi Gheorghe Hagi, patronul constănţenilor.

Sunt trei puncte de care avem nevoie şi pe care le-am meritat. Sunt mulţumit, dar cu mai multă atenţie puteam lua şase puncte în două meciuri. Cert este că noi am încercat să ne organizăm foarte bine. “, a spus, la finalul meciului, tehnicianul FC Botoşani, Costel Orac, citat de botosaninews.

FC Botoşani: Curileac (cpt) – Patache, Poverlovici (23 Boroştean), Atudorei, C. Dinu – Matiş (65 Guimaro De Sousa), Vaşvari, Chişu, Bordeanu – Homneac, Marius Matei (84 Diouf)

Rezerve: Roheţki, Boroştean, Ed. Sandu, Diouf, Ferreira De Sousa, Bordeianu, Guimaro De Sousa

Antrenor: Costel Orac

Viitorul Constanţa: Bolboaşă – V. Creţu, Larie, Păcuraru, Turcu – Lazăr, Onicaş, Benzar, Cristocea (cpt) – Simion, V. Rusu

Rezerve: Costea, Bejan, Albu, Hertu, Vajou, Călinţaru, Cârstocea

Antrenor: Cătălin Anghel

Iată rezultatele etapei a XIII-a din seria I din Liga a doua:

Vineri, 11 noiembrie

Farul Constanţa – FC Snagov 3-3

Sâmbătă, 12 noiembrie

Dunărea Galaţi – Callatis Mangalia 1-0

Săgeata Năvodari – CS Municipal Studenţesc Iaşi 2-0

Victoria Brăneşti – FCM Bacău 3-1

Astra II Giurgiu – CS Otopeni 1-0

CF Brăila – Delta Tulcea 0-0

Dinamo II Bucureşti – Gloria Buzău 0-0

Duminică, 13 noiembrie

FC Botoşani – Viitorul Constanţa 1-0

1.Viitorul Constanţa26
2.Săgeata Năvodari25
3.Delta Tulcea25
4.FC Snagov20
5.FC Farul Constanţa19
6.Astra II Giurgiu19
7.CS Municipal Studenţesc Iaşi19
8.Dinamo II Bucureşti18
9.Dunărea Galaţi18
10.FC Botoşani17
11.CF Brăila17
12.Victoria Brăneşti15
13.FCM Bacău13
14.CS Otopeni12
15.Callatis Mangalia11
16.Gloria Buzău9

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai: Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.