Victorie inmportantă pentru FC Botoșani în fața celor de la FC Viitorul

Victorie inmportantă pentru FC Botoșani în fața celor de la FC Viitorul

FC Botoșani și FC Viitorul s-au întâlnit în etapa a 18-a a ligii 1, luni seară, 02 decembrie 2019, de la ora 20:30. Elevii lui Marius Croitoru au câștigat cu scorul de 1-0, unicul gol fiind înscris de Hervin Ongenda din penalty.

FC Botoșani: E. Pap – Patache, Haruț, Chindriș, Țigănașu – Papa, Rodriguez – Ashkovski, Ongenda, M. Roman I – Ofosu
Rezerve: Hankic, Keyta, Ebenhofer, Kolesovs, Moussa, Andronic, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

FC Viitorul: Căbuz – Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Artean, V. Achim, Iacob – Houri – Rivaldinho, L. Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Dulca, C. Matei, Pitu, Calcan, Ciobanu, Boboc
Antrenor: Gheorghe Hagi

Prima acțiune periculoasă a avut loc în minutul 15, atunci când Român a obținut o lovitură de la 11 metri. Ongenda a fost ales pentru a executa aceasta lovitură. Acesta șutează tare, pe centru și înscrie. Minutul 27, Iacob vede cartonașul galben. Un minut mai târziu, și Mihai Roman primește galben. Ongenda iese accidentat și este înlocuit de Ebenhofer. Minutul 45, Ciobanu intra în locul lui Iacob.

A doua repriză nu a fost foarte spectaculoasă însă în minutul 89, Moussa nimerește bara, după o bâlbâiala în careul Viitorului.

În urma acestui rezultat FC Botoșani ocupă locul 7 din Liga 1, cu 26 de puncte, doar cu unul sub play-off.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.