Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „E zăpăceală totală la echipă”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „E zăpăceală totală la echipă”

După meciul jucat impotriva celor de la CFR Cluj, unde FC Botoșani a pierdut categoric cu scorul de 3-1, finanțatorul FC Botoșani a reacționat motivant faptul că „este o zăpăceală totală la echipă”.

„Sunt răvăsit total! N-am mai vrut să vorbesc cu nimeni şi am plecat rapid din Cluj. Echipa asta a noastră trebuie părăsită la cum arată. Dacă nu luăm 3 puncte rapid nu le mai dau nici un leu. Eu nu vreau să-mi asociez imaginea cu asemenea echipă. Parcă suntem de pe altă lume, nu stiu ce se întamplă. M-am uitat şi la adversarele noastre Viitorul Constanţa, U Cluj şi Săgeata şi parcă mai joacă ceva.  La momentul acesta cred că suntem cei mai slabi din Liga I. E zăpăceală totală la echipă şi am luat 3  goluri de portar. Ei au avut ocazii, dar le-au ratat. Noroc cu noi că le-am facut cadou golurile. Astăzi, am arătat ca o echipa formată din jucători cu dizabilitaţi. Am fost de tot râsul", a declarat la finalul meciului finanţatorul botoşănean Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.