Turul Ciclist al României ajunge pe 3 iulie la Botoşani. Vezi programul complet!

Turul Ciclist al României ajunge pe 3 iulie la Botoşani. Vezi programul complet!

Botoşaniul va găzdui şi în acest an o etapă a Turului Ciclist al României. Caravana va sosi pe data de 3 iulie la Botoşani urmând ca pe 4 iulie să plece spre Bacău. ”Mica Buclă” se va desfăşura în perioada 30 iunie-6 iulie şi va avea şapte etape.

Startul va fi la Marghita, iar sosirea la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. În total, cicliştii vor parcurge un traseu de 960 km.

PROGRAMUL Turului Ciclist al României:

Duminică, 30 iunie: Prolog, contratimp echipe Municipiul Marghita (16 km)

Luni 1 iulie: Etapa I: Marghita - Zalău - Cluj-Napoca (156 km)

Marţi, 2 iulie: Etapa a II-a: Dej - Bistriţa - Vatra Dornei (143 km)

Miercuri, 3 iulie: Etapa a-III-a: Vatra Dornei - Suceava - Botoşani (152 km)

Joi, 4 iulie: Etapa a IV-a: Botoşani - Roman- Bacău (156 km)

Vineri, 5 iulie: Etapa a V-a: Bacău - Tecuci - Galaţi (185 km)

Sâmbătă, 6 iulie: Etapa a-VII-a: Buzău - Urziceni - Bucureşti (152 km)

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.