Tragedie în România! Un fost jucător de la Vaslui s-a sinucis din cauza problemelor financiare

Tragedie în România! Un fost jucător de la Vaslui s-a sinucis din cauza problemelor financiare

Un fost jucător de la FC Vaslui s-a sinucis din cauza problemelor financiare. In urma cu 6 ani era un tanar de perspectiva la FC Vaslui, dar o accidentare grava l-a impins sa renunte la fotbal.

Ciprian Potorac a plecat apoi la munca in Italia, acolo unde insa nu s-a adaptat si a decis sa revina in tara. A inceput sa joace din nou fotbal la nivel de amator. El a decis ieri sa se sinucida din cauza problemelor financiare si dupa o serie de conflicte cu sotia sa, scrie sportulsalajean.ro.

„In jurul orei 10:00, pompierii au fost solicitati pentru degajarea unei persoane gasite spanzurate in podul unui bloc din municipiul Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgentă Vaslui pentru sursa citată.

Într-unul dintre buzunarele victimei a fost descoperit un bilet de adio, în care Potorac şi-a cerut scuze familiei pentru gestul său.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.