SPERANŢA DUMBRĂVIŢA: Pregătiri intense pentru noul sezon

SPERANŢA DUMBRĂVIŢA: Pregătiri intense pentru noul sezon

Jucătorii echipei de fotbal Speranţa Dumbrăviţa au intrat în linie dreaptă cu pregătirile de vară pentru viitorul sezon competiţional în care se doreşte cu insistenţă promovarea echipei în Liga a IV-a.

Până la începutul campionatului echipa va susţine o serie de antrenamente şi meciuri amicale cu diferite formaţii, pentru a aduce echipa la forma sportivă ideală, astfel încât să ocupe un loc mai bun în clasament faţă de sezonul precedent.

Primele meciuri amicale s-au disputat cu echipa Voinţa Şendriceni, unde în al doilea meci a fost învinsă de ibăneşteni cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de jucătorii Florin Ioniţă şi Călin Bompa.

Antrenamentele desfăşurate de formaţia Speranţa Dumbrăviţa pun accentul pe pregătire fizică intensă, dezvoltarea şi structurarea abilităţilor tehnice de joc pentru menţinerea posesiei şi crearea situaţiilor de gol.

Cu o săptămână înainte de începutul noului sezon competiţional va avea loc cea de-a XI-a ediţie a CUPEI SPERANŢA, o întrecere sportivă organizată de Primăria comunei Ibăneşti, ce va reuni echipe de fotbal care activează în Campionatul Judeţean de Fotbal.

Lotul echipei de fotbal Speranţa Dumbrăviţa este format din: Lupu Robert, Huţanu Ionuţ, Alboiu Iulian, Pânzariu Dănuţ, Luca Mihai, Cucireanu Ciprian, Calancea Daniel, Antoce Alexandru, Carp Alexandru, Ioniţă Cătălin, Bompa Călin, Filip Lucian, Ioniţă Florin, Măniga Gabriel, Balan Marian, Apăvăloaie Alexandru.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.