Simona Halep a câștigat turneul de la Montreal

Simona Halep a câștigat turneul de la Montreal

Lidera tenisului mondial, Simona Halep a câștigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Montreal. Ea a învins-o greu în finală pe americanca Sloane Stephens, a 3-a jucătoare a lumii și campioană en-titre de la US Open.

Primul set a fost foarte disputat și a fost adjudecat de Simona la tie-break, după ce a condus cu 4-1 la game-uri iar adversara ei a egalat-o.

Halep a evolat slab în setul secund, pe care l-a cedat cu 6-3, iar partida s-a dus în decisiv. Românca s-a concentrat mult mai bine și a bifat două break-uri, adjudecându-și ultima parte cu 6-4.

Simona Halep a mai câștigat în 2016 turneul canadian Rogers Cup, cu premii totale de două milioane 800.000 de dolari.

În timpul partidei, mai mulţi spectatori români au strigat lozinci antiguvernamentale. La finalul partidei, Halep s-a adresat în română acestora, reproșându-le gestul. Ea le-a cerut să resprecte competiția, terenul de tenis şi să nu mai strige cuvinte vulgare.

Stirea anterioara

Dovlecelul: cât de important este pentru organism consumul acestuia

Stirea Urmatoare

Tânără din Dorohoi arestată preventiv pentru trafic de persoane

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.