„Și la Botoșani se fac lucruri de calitate” - Versurile noului imn al FC Botoșani - VIDEO

„Și la Botoșani se fac lucruri de calitate” - Versurile noului imn al FC Botoșani - VIDEO

Noul imn al FC Botosani, „O iubire vie peste ani”, se bucura de succes in randul suporterilor. Creația 100% a artistului botoșănean Gelu Graur, cel care a compus atât versurile cât și linia muzicală, noul imn – „O iubire vie peste ani”, va putea fi auzit pe Stadionul Municipal la partida pe care FC Botoșani o va disputa cu Astra Giurgiu pe data de 19 februarie 2016.

Muzica se axeaza pe scandarile clasice ale tribunei si pe ritmul tobelor galeriei. Tema imnului e originala si usor de reprodus, fiind un indemn la lupta, o combinatie de moduri din teoria muzicala folosita pentru piesele de razboi, imnuri in concluzie. Odata mixate aceste ingrediente, „O iubire vie peste ani” a venit natural. Cred insa ca ingredientul principal a fost dorinta trupei GGB de a face un imn de calitate, din patriotism local.

1.Lumea se aduna, orasul e-n tribuna,
Speranta nu ne moare in veci.
Suflete curate ce stiu ca se poate
Sa invingem in orice meci.

Prerefren: Impreuna o echipa vom fi
Nimic nu ne mai poate opri

REFREN: FC Botosani, FC Botosani,
Azi va canta miile de fani.
FC Botosani, FC Botosani,
O iubire vie peste ani

2.Suntem fara teama, victoria ne cheama,
Astazi vom mai trece un test.
Ganduri catre cer, vointa ca de fier,
Urmasi ai zimbrilor din nord est.

Prerefren:
Impreuna o echipa vom fi
Nimic nu ne mai poate opri

REFREN: FC Botosani, FC Botosani,
Azi va canta miile de fani.
FC Botosani, FC Botosani,
O iubire vie peste ani

Stirea anterioara

Primarii migratori au şanse mari să fie realeşi. Ordonanţa traseiştilor, mai tare decât decizia CCR

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.