Şase medalii cucerite de botoşăneni în prima zi a Campionatului Naţional de Haltere

Şase medalii cucerite de botoşăneni în prima zi a Campionatului Naţional de Haltere

Sportivii de la CS Botoşani au reuşit să cucerească şase medalii în prima zi a Campionatului Naţional de Haltere, categoria U23. Botoşănenii au obţinut o medalie de aur, trei de argint şi două de bronz.

La categoria 48 de kilograme, Iulia Avădănei a cucerit aurul la stilul smuls cu 64 de kilograme, argintul aruncat cu 75 de kilograme şi argintul la total. De asemenea, Marian Albu a cucerit trei medalii la categoria 56 de kilograme.

El a obţinut bronzul atât la smuls cât şi la aruncat cu 97 şi respective 117 kilograme. La total, sportivul botoşănean s-a clasat pe locul doi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.