S-au stabilit meciurile din barajul pentru calificare la Euro 2016

S-au stabilit meciurile din barajul pentru calificare la Euro 2016

Confruntările din barajul de calificare la campionatul European din 2016 vor fi: Ucraina - Slovenia, Suedia - Danemarca, Bosnia-Herţegovina - Irlanda şi Norvegia - Ungaria, s-a stabilit la tragerea la sorţi ce a avut loc duminică, la Nyon.

Meciurile tur vor avea loc la 12, 13 şi 14 noiembrie, iar returul se va disputa la 15, 16 şi 17 noiembrie.

La Campionatul European s-au calificat deja România, Islanda, Croaţia, Cehia, Belgia, Ţara Galilor, Spania, Slovacia, Germania, Polonia, Anglia, Elveţia, Irlanda de Nord, Austria, Rusia, Italia, Portugalia, Albania, Turcia, după grupele preliminare, şi Franţa, din postura de ţară gazdă.

Tragerea la sorţi a grupelor pentru Euro-2016 va avea loc la 12 decembrie.

Stirea anterioara

Vremea extremelor. Surprize uriaşe de la meteo: de marţi, începe! Prognoza pe trei zile

Stirea Urmatoare

Conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, ediția a II-a

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.