Românul Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Polonia – Slovacia din cadrul EURO 2020

Românul Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Polonia – Slovacia din cadrul EURO 2020

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va conduce meciul dintre echipele de fotbal ale Poloniei şi Slovaciei, care se va desfăşura luni 14 iunie (ora 19:00), la Sankt Petersburg, în Grupa E de la EURO 2020 (11 iunie-11 iulie), a anunţat UEFA.

Arbitri asistenţi vor fi românii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial va fi şi el român, Istvan Kovacs.

Haţegan a condus două meciuri şi la EURO 2016, ambele în faza grupelor, Polonia - Irlanda de Nord 1-0 şi Italia - Irlanda 0-1, potrivit stirileprotv.ro.

Tot luni se va juca şi celălalt meci din Grupa E, Spania - Suedia (Stadion ″La Cartuja″- Sevilla, 22:00).
 

Stirea anterioara

Băutura și alimentele minune care conține un cocktail de vitamine și minerale

Stirea Urmatoare

Botoșănenii invitați la vernisajul expoziției de grafică Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.