Promoția românească Superkombat a semnat cu CBS Sports pentru televizarea galelor în America de Nord

Promoția românească Superkombat a semnat cu CBS Sports pentru televizarea galelor în America de Nord

Cea mai cunoscută promoție de sporturi de contact din Europa, Superkombat, condusă de românul Eduard Irimia, și televiziunea americană CBS Sports Network au anunțat astăzi că au semnat un acord pentru ca 6 evenimente produse de organizația românească să fie transmise în prime-time în Statele Unite ale Americii și Canada.

Conform acordului, fiecare gală va include atât sportivi internaționali și americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar și titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickbox, evenimentele vor programa și confruntări de MMA, în acest fel atrăgând fani din ambele sporturi de pe continentul american.

„Suntem foarte încântați să avem CBS Sports Network ca televiziune parteneră și să avem brandul nostru expus  pe piața americană. Dupa 6 ani de gale live transmise în peste 95 de țări din 5 continente și comentariu în 22 de limbi, suntem mândri să ducem produsul la alt nivel", a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Programul de televiziune al galelor Superkombat în cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat într-un comunicat în  următoarea perioadă.

CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii și Canada, cu 48 de milioane de abonați prin cablu, video, telco provideri, dar și prin satelit pe Direct TV, canalul 221, și Dish Network, canalul 158.

Lansat în 2011, circuitul Superkombat a fost transmis în prime-time de cel mai mare post pan european de sport, Eurosport, fapt ce a asigurat în ultimii 6 ani o expunere a brandului în zona programelor televizate de arte marțiale. În acest timp, Superkombat a depășit recorduri de audiență, cel mai important fiind audiența lunii la Eurosport în 2012. De asemenea, în 2016, Superkombat a înregistrat recordul european de public la un eveniment pe reguli de kickbox, cu 34.000 de spectatori la gala care a consemnat retragerea lui Ionuț Iftimoaie din carieră. Superkombat și-a consolidat poziția de lider la nivel european, iar în ultimii ani, galele organizate de Eduard Irimia s-au desfășurat în orașe precum Geneva, Amsterdam, București, Monza, Milano, Sibiu, Iași, Frankfurt, Viena, Sao Paolo, San Juan, Opatija, Zurich, Varna, Podgorica sau Mamaia.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.