Polițiștii botoșăneni s-au întrecut într-o competiție de minifotbal. Vezi clasamentul! – FOTO

Polițiștii botoșăneni s-au întrecut într-o competiție de minifotbal. Vezi clasamentul! – FOTO

Polițiștii din cadrul Biroului Pregătire Profesională, împreună cu Asociația Sportiv ”Dinamo” au organizat o competiție de minifotbal, miercuri, 23 noiembrie 2023, la care au participat echipe formate din polițiști și elevi ai școlilor de poliție. 

Evenimentul sportiv s-a desfășurat în contextul zilei naționale a României ”1 Decembrie” și a avut loc în municipiul Dorohoi, cu participarea a 10 echipe care au reprezentat structurile de poliție din cadrul aparatului județean și subunitățile de poliție de la nivelul I.P.J. Botoșani.  

La finalul competiției, pe primele 3 locuri s-au clasat echipele formate din polițiștii din Botoșani-locul I, Dorohoi – locul II și Săveni- locul III, iar polițiștii din Darabani au primit premiul pentru echipa fair-play, adoptând o astfel de conduită pe tot parcursul competiției.

Echipele clasate pe podium și cei mai buni jucători au fost recompensați cu diplome și cupe, iar participanții care s-au remarcat în mod special sunt: cel mai bun portar, Andriș Emanuel din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale, golgheterul competiției, Zmfirache Bogdan din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla și cel mai bun jucător, Andrei Iulian din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești.

Stirea anterioara

Tânăr de 23 de ani, cu dublă cetățenie, depistat de polițiștii de frontieră când conducea un autoturism fără permis

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.