O nouă victorie în drumul spre barajul de promovare: Speranţa Dumbrăviţa – C.S. Vorniceni, scor 3-2

O nouă victorie în drumul spre barajul de promovare: Speranţa Dumbrăviţa – C.S. Vorniceni, scor 3-2

Echipa Speranţa Dumbrăviţa a învins duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0) formaţia C.S. Vorniceni, într-un meci din etapa a XVI-a, din Liga a V-a GIVOVA, Seria Nord. Speranţa Dumbrăviţa - CS Vorniceni a fost un meci strâns, cu un joc spectaculos prestat de ambele formaţii şi cu un final care a dat câştig de cauză echipei Speranţa Dumbrăviţa.

Călin Bompa a dovedit că este cel mai în formă atacant al momentului şi a deschis scorul încă din minutul 3, când a trimis elegant mingea în poarta adversarilor. Chiar dacă în minutul 48 echipa adversă a reuşit să egaleze scorul (1-1), Călin Bompa a fost din nou omul potrivit la momentul potrivit înscriind în minutul 55 un nou gol care a dus echipa în avantaj (2-1). Adversarii au revenit în joc egalând scorul în minutul 60, dar spre finalul meciului, în minutul 75, Bompa a înscris din nou un gol superb care a adus victoria  echipei sale, Speranţa Dumbrăviţa.

Cu un debut în forţă, în acest retur de campionat, după 3 victorii consecutive  (Speranţa Dumbrăviţa – Prutul Rădăuţi Prut 3-0, Internaţional Cîndeşti – Speranţa Dumbrăviţa 2-5 şi Speranţa Dumbrăviţa – C.S. Vorniceni 3-2) echipa de fotbal SPERANŢA DUMBRĂVIŢA s-a apropiat la doar 4 puncte de ocupanta locului 2, loc ce duce la barajul de promovare în Liga a IV-a.

Echipa Speranţa Dumbrăviţa a evoluat în următoarea formulă: Lupu Robert (portar), Huţanu Ionuţ (căpitan), Alboiu Iulian, Pânzariu Dănuţ, Luca Mihai, Cucireanu Ciprian, Calancea Daniel, Antoce Alexandru, Carp Alexandru, Ioniţă Cătălin şi Bompa Călin (atacantul momentului, el reuşind 4 goluri în două meciuri), Filip Lucian, Ioniţă Florin, Măniga Gabriel, Balan Marian, Apăvăloaie Alexandru (rezerve).

Felicitări echipei!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.