M. Șumudică: „Felicit Botoşaniul pentru meciul foarte bun, au avut şi mult ghinion”

M. Șumudică: „Felicit Botoşaniul pentru meciul foarte bun, au avut şi mult ghinion”

După victoria de la Botoşani, scor 0-1, Marius Şumudică, antrenorul principal al formaţiei Astra Giurgiu, recunoaşte că echipa sa a avut noroc.

„Am întâlnit una din cele mai bune echipe, pe teren propriu. O echipă care are o abnegaţie ieşită din comun, câteodată mă pune pe gânduri la modul arată în unele meciuri şi cum arată în altele. Sunt foarte fericit fiindcă astăzi am întâlnit o echipă robustă, agresivă, care merita cel puţin un rezultat de egalitate. Au avut două şuturi în bară, două ocazii extraordinare. Îmi felicit jucătorii. Nici nu m-am uitat la tabelă, cred că 30 de minute am jucat în 10 oameni. Cred că numai Steaua şi Pandurii au câştigat aici. Dacă nu pierdem cu Dinamo suntem câştigătorii morali ai campionatului. într-o etapă trebuia să se termine sezonul dar că vor unii sau alţii, mai începem un campionat, după ce se înjumătăţesc puncte, ca la şah. Sunt bucuros că uşor, uşor creştem ca şi ritm, sunt bucuros că am jucat fără cinci-şase jucători de bază. Cei care au intrat şi-au făcut datoria. Felicit Botoşaniul pentru meciul foarte bun, au avut şi mult ghinion“, a declarat antrenorul principal al formației Astra Giurgiu. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Singura spălătorie ecologică a botoşănenilor! Bio Cleaning Nord îţi face hainele ca noi! - FOTO

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.