Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Singura spălătorie ecologică a botoşănenilor! Bio Cleaning Nord îţi face hainele ca noi! - FOTO

Singura spălătorie ecologică a botoşănenilor! Bio Cleaning Nord îţi face hainele ca noi! - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Serviciile noastre de spălătorie ecologică profesioanală se adresează restaurantelor, hotelurilor și pensiunilor, etc. Lenjeriile, fețele de masă, prosoapele și halatele de baie sunt doar câteva din articolele la care asigurăm curățarea profesională, de cea mai înaltă calitate.

Atunci când ai la dispoziție mașini de spălat de ultima generație, eficiente și cu o mare capacitate de spălare, atunci când folosești detergenți superiori, ingredienți de spălare pe bază de enzime și balsam profesional, rezultatul nu poate fi decât unul: o spălare superioară, păstrarea culorii hainelor, o textură moale și un miros proaspăt.

Fiind eficientă şi ieftină, percloretilena (PCE), cunoscută şi sub denumirea de tetracloretilenă este un solvent folosit pentru îndepărtarea petelor şi a murdăriei de pe toate tipurile de ţesături textile. În acelaşi timp însă, PERCLORETILENA ESTE O SUBSTANŢĂ TOXICĂ, fiind plasată de Agenţia internaţională pentru cercetare în domeniul cancerului din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în categoria A2, care include substanţe „probabil cancerigene pentru om”. Majoritatea curăţătoriilor chimice utilizează percloretilenă (tetracloretilenă). Noi NU!

Detergenţii noştri sunt de cea mai bună calitate, soluţiile de curăţare sunt premium, iar toate elementele ce ţin de această parte a serviciilor de curăţatorie sau spălatorie sunt eco-prietenoase cu mediul şi nu afectează în nici un fel pielea sau sănătatea noastră şi a clienţilor noştri.

Chiar dacă suntem mai ieftini decat ceilalţi (datorită tehnologiei de ultima oră), nu asta ar trebui sa fie principalul motiv pentru care ar trebui să ne alegi. Un alt atu important este că suntem singura spălătorie ecologică a botoşănenilor!

Ne găsiți pe Calea Națională, după Bazar, vis-a-vis de florăria Iza.

Telefon: 0752.220.404 sau 0752.220.402

Pentru mai multe detalii accesați - AICI pagina oficială - www.biocleaningnord.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani